Kerstconcert KPH & Hopchora

De Koninklijke Poperingse Harmonie Sint-Cecilia nodigt u samen met Stemband Hopchora op zaterdag 19 december 2015 uit voor een sfeervol en stemmig kerstconcert in de polyvalente zaal van het Sint-Janscollege.

Het jeugdorkest verzorgt het voorprogramma met o.a. Conquest of Paradise en Dakota. Deze beginnende muzikanten zijn fier om u het resultaat te laten horen van hun inzet op de wekelijkse repetitie. Daarna brengt dirigent Björn De Kock er met zijn groot orkest de kerstsfeer in met Santa’s Journey. Afwisselend brengt Stemband Hopchora, onder leiding van Alexander Besant, muziek van Leonard Cohen, Dotan en Bach.

Uiteraard worden de meeste nummers samen uitgevoerd door koor en orkest: What Sweeter Music , Let It Go uit Frozen, Heal The World van Michael Jackson zijn maar enkele voorbeelden. Aan u om die avond te komen genieten en zo de kerstvakantie op gepaste wijze in te zetten.

Kaarten kosten 10 euro en zijn te verkrijgen bij alle muzikanten en koorleden, in Gasthof De kring of via info@kph.be . Deuren open om 19.30 uur.